Kaznena ekspedicija iz Pariza ne staje, Monako se vraća kući sa pet golova!

Autor: Ivan Cvetković
petak 24.11.2023.
23:02
Izvor: Sportske.net

Domaćin primio dva, ali daleko je to bilo od prave opasnosti.

PSG
PSG

Povezane vesti

Fudbaleri Pari Sen Žermena savladali su na domaćem terenu ekipu Monaka rezultatom 5:2 u okviru 13. kola francuske Lige 1.

Gosti iz Kneževine bili su prvi koji su zatresli protivničku mrežu i to već u 14. minutu, ali je pogodak Vandersona bio poništen zbog ofsajda.

Četiri minuta kasnije, Parižani su stigli do vođstva kada je Gonsalo Ramoš pokupio otpadak posle udarca Dembelea i zatresao mrežu Monaka.

Radost domaćina nije dugo trajala jer je Takumi Minamino doneo izjednačenje "kneževima", no do kraja poluvremena PSŽ ponovo stiže do vođstva i to preko Kilijana Mbapea koji je u 39. minutu pogodio sa penala.

Izabranici Luisa Enrikea nastavili su sa opasnim napadima i u drugom poluvremenu, a to je donelo konkretne rezultate jer je Osman Dembele povisio prednost Parižana, da bi dva minuta kasnije Vitinja povisio na 4:1.

Kakvu takvu nadu gostima dao je Folarin Balogun golom u 75. minutu, ali više od toga Monako nije mogao jer je konačan rezultat postavio Randal Kolo Muani u poslednjem trenutku meča.

Pari Sen Žermen je zadržao prvu poziciju Lige 1 sa 30 bodova, dok je Monako treći sa 24.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke