Kejn ovakva blamiranja ne zaslužuje, Totenhem ostao i bez Lige Evrope!

Autor: Milovan Longinov
subota 20.05.2023.
15:30
Izvor: Sportske.net

Sramotni Totenhem...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema ponovo su razočarali svoje navijače, pošto su danas na svom stadionu izgubili od Brentforda rezultatom 1:3. 

Ovim porazom Totenhem je ispustio šansu da se domogne pozicije šest i makar plasmana u Ligu Evrope, a vrlo moguće je da će ostati i bez Lige konferencije pošto im za vrat dišu i Brentford i Aston Vila.

Najbolji igrač i strelac Hari Kejn je postigao evrogol iz slobodnog udarca u osmom minutu, kada je pogodio same rašlje sa skoro 30 metara za 1:0.

Totenhem je mogao da duplira prednost u finišu prvog poluvremena kada je Kuluševski propustio odličnu priliku, gađao je pod prečku, ali je golman bio siguran. 

I onda je usledio potpuni potop Totenhema u drugom poluvremenu. U 50. minutu Mbeumo je postigao prvi pogodak, a potom u 62. i drugi za preokret.

U 88. minutu Skip je izgubio loptu ispred šesnaesterca, a Mbeumo ovaj put asistirao Visi za nedostižnih 1:3. 

Rišarlison je u nadoknadi vremena imao dve odlične prilike u jednom napadu, ali je golman Raja bio odličan.

Brentford je tako sačuvao san o plasmanu u Evropu, ali će mu za to biti potrebna pobeda nad Mančester sitijem u poslednjem kolu, što možda i neće biti nemoguće, jer je izvesno da će "građani" već za vikend ili u sredu proslaviti titulu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke