Kejn razbesneo Totenhem, hoće li uslediti osveta?

Autor: Boris Jovanović
subota 22.05.2021.
10:10
Izvor: Sportske.net

Englez jasan, šta je zabolelo klub?

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

U Totenhemu ljutnja nakon intervjua koji je Hari Kejn dao Geriju Nevilu. Kapiten "Pevaca" je odabrao loš tajming, dan posle poraza od Vile na meču na kome su se konačno pojavili navijači.

Kapiten Engleske nije krio želju da ode i da se bori za trofeje, a u klubu već za to znaju, samo su nadali da će se razgovori nastaviti daleko od očiju javnosti.

Sada to nije slučaj, Totenhem je na putu da ostane bez Evrope, ništa ni od trofeja 13. godinu u nizu, ali ni od trenera. Alegri ih je odbio, sada se priča o Sariju, mada je prva želja Brendan Rodžers koji je ipak mnogo bliži ostanku u Lesteru.

Uz to, Kejn je smanjio pregovarački prostor za klub kada je rekao da ne namerava da ode iz Engleske, odnosno da želi da nastavi u PL. 

On je sugerisao da bi Siti bio pravi klub za njega, želja mu je da igra sa De Brujneom. Junajted neće kupovati napadača, imaju druge prioritete, Livi ga ni u snu ne bi prodao nekom londonskom klubu, čitaj Čelsiju.

Ali, razlika između onoga što nude drugi klubovi i onoga što traži Totenhem je prevelika. Jer, Siti je spreman da plati oko 110 miliona za Kejna, Livi traži 50 miliona više. Klubovi bi mogli da se približe ako recimo Žesus bude uključen u trampu, ali to zavisi i od igrača, i od zahteva Totenhema.

Šta će od svega biti?

Prvo, Kejn ne želi da ostane, i za razliku od nekih ranijih tvrdnji, on je spreman da traži da ga klub stavi na transfer listu. Ako bi ostao, ne treba vam nezadovoljan kapiten, prošle sezone zaustavili su ga pričom da će sa Murinjom stići trofeji, realno "Pevci" su daleko od toga.

Zbog svega, veruje da je dovoljno dao Totenhemu i da bi klub trebalo da mu izađe u susret, uz to smatra da je suma od oko 150 miliona funti nerealna u današnjim post-pandemijskim uslovima...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke