Kejn u istoriji, ali nedovoljno za pobedu u derbiju!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 16.04.2021.
22:54
Izvor: Sportske.net

Zanimljiv duel Evertona i Totenhema.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Bez pobednika u duelu 32. kola Premijer lige, Everton je dočekao Totenhem na svom terenu u svojevrsnom duelu Anćelotija i Murinja, dva bivša trenera Real Madrida, a rezultat je bio 2:2. 

Totenhem je stigao do prednosti u 26. minutu, bio je centaršut sa leve strane, Kejn je stigao do lopte, bio je to sjajan prijem, namestio se na levu nogu i pogodio za 0:1.

Bio je to njegov 20. gol u sezoni, čime je stigao do velikog dostignuća, peti put u karijeri je imao minimum 20 golova što je pošlo za rukom samo Agueru, Anriju i Šireru. 

Samo četiri minuta je trajala prednost gostiju, nakon pasa Sigurdsona Hames Rodrigez pada u kaznenom prostoru, a upravo je Sigurdson uzeo stvar u svoje ruke nakon dosuđenog penala, iskoristio ga je rutinski za 1:1.

Odlična akcija Evertona u 62. minutu meča, Kolman je prošao po desnoj strani, odigrao dupli pas i uposlioSigurdsona koji je bio siguran za 2:1.

Velika sreća za Totenhem u 68. minutu utakmice. 

Bio je centaršut sa leve strane napada Totenhema, lopta se odbila od čak dva igrača Evertona i došla je do Kejna koji nije čekao ni sekundu, opalio je po lopti i smestio je tamo gde joj je mesto - u mrežu!

Mogao je Kejn da donese novu prednost svom timu, ali je lopta otišla pored gola nakon njegovog udarca glavom. Na drugoj strani Rišarlison je šutirao preko gola iz dobre situacije, gola nije bilo. 

Uglavnom, Everton nešto konkretniji, ali je Totenhem imao Harija Kejna i malo sreće da stigne do boda večeras. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke