Kejn: "Želim trofeje sa Totenhemom"

Autor: Mladen Heleta
sreda 25.01.2023.
17:30
Izvor: Sportske.net

On još uvek čeka prvi pehar sa "pevcima".

@SpursOfficial/Twitter
@SpursOfficial/Twitter

Povezane vesti

I pored brojnih spekulacija da će promeniti sredinu, najbolji fudbler Totenhema i kapiten Engleske Hari Kejn će uskoro započeti pregovore sa čelnicima svog aktuelnog kluba, kako bi karijeru nastavio u severnom Londonu.

Kejn koji je u ponedeljak protiv Fulama postigao 266. gol za "pevce", izjednačio je klupski rekord Džimija Grivsa.

Njemu je ostalo još svega 18 meseci ugovora i sve je više onih koji veruju da bi na leto mogao da ode iz Totenhema.

Mančester junajted i Bajern se pominju kao veoma zainteresovani, ali on kaže da mu je cilj da ove sezone osvoji trofej sa Totenhemom.

"Siguran sam da će biti razgovora narednih meseci. Ja sam koncentrisan na ovu sezonu i kako da dam najbolje za moj tim. Ima još mnogo da se igra, pokušavamo da se dokopamo Lige šampiona, imamo i FA kup, mečeve u Evropi. To me zanima. Znam da će biti glasina, mnogo spekulacija o mojoj budućnosti, ali mene samo zanima šta mogu da uradim ove sezone", rekao je Kejn.

Na pitanje da li i dalje sanja o uspesima u dresu Totenhema, rekao je:

"Naravno da i dalje želim pehare sa Totenhemom. To mi je cilj otkako sam počeo da igram u prvom timu. Uvek sam bio iskren u vezi toga i nastaviću da radim na tome da to i ostvarim. Imamo dobar tim, fantastičnog menadžera i nema razloga da ne uspemo ove sezone", zaključio je Kejn, koji u dresu Totenhema nije osvojio nijedan trofej. Najbliži je bio 2019. godine, kada je njegov klub izgubio u finalu Lige šampiona od Liverpula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke