Keln prosuo bodove za opstanak, Frajburg deklasirao "jarčeve"

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 09.05.2021.
15:25
Izvor: Sportske.net

"Jarčevi" ostali bez važne pobede.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH CONDITIONS
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH CONDITIONS

Povezane vesti

Fudbaleri Kelna propustili su lepu priliku da stignu do treće uzastopne pobede pošto su na svom terenu poklekli protiv Frajburga izgubivši sa 4:1 u meču 32. kola Bundeslige.

Keln je imao šansu da pobedom izađe iz zone ispadanja, ali su već posle 20 minuta imali rezultatski zaostatak od dva gola.

Vođstvo gostima iz Frajburga doneo je iskusni napadač Nils Petersen u 18. minutu nakon što je pripucao na odbijenu loptu, a samo dva minuta kasnije u strelce se upisao i Ermedin Demirović na asistenciju ove sezone sjajnog Vincenca Grifa.

Drugo poluvreme počelo je kao iz snova za domaći tim budući da su već u 50. minutu prepolovili prednost Frajburga nakon što je Sebastjan Andersen postigao sjajan pogodak.

Već u 62. minutu "jarčevi" su mogli da dođu do izjednačenja, ali je Ondrej Duda očajno izveo penal nakon nesmotrenog starta Lukasa Kublera.

Do kraja meča još dva puta se zatresla mreža Kelna. Najpre se u trećem minutu nadoknade vremena i sam Grifo upisao u strelce, da bi tri minuta kasnije i Žonatan Šmit postigao gol.

Keln je ostao u zoni ispadanja u kolu gde se međusobno sastaju njegovi glavni konkurenti za opstanak, Arminija Bilefeld i Herta, koji imaju samo bod više od "jarčeva".

Frajburg se sa ova tri boda učvrstio na sredini tabele prekinuvši seriju od dva meča bez trijumfa.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke