Keln u problemu - Povredio se jedan od najboljih, ne igra protiv Partizana

Autor: Darko Mitrović
nedelja 09.10.2022.
23:03
Izvor: Sportske.net

Ovo ih više brine od ubedljivog poraza.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Kako u fudbalu za samo nekoliko dana sve može da se promeni, sada je najbolji primer ekipa Kelna koja je pre sedam dana ostvarila veliku pobedu nad Dortmundom od 3:2, a onda u četvrtak izgubila na svom terenu od Partizana u Ligi konferencija, da bi danas doživela debakl u Menhengladbahu - 5:2.

Ali, ono što je sada najveći problem za ovog nemačkog bundesligaša, jeste povreda jednog od najboljih igrača Kelna, austrijskog veziste Dejana Ljubičića koji je morao da napusti teren u 40. minutu meča protiv Menhengladbaha, pri rezultatu 1:1. Od tog trenutka igra ''jarčeva'' se potpuno raspala i do kraja je domaći tim došao do ubedljive pobede.

Po svemu sudeći, Ljubičića čeka nešto duža pauza, jer se radi o povredi kolena.

''Biće dugo van terena'', rekao je trener Štefen Baumgart na konferenciji za novinare posle poraza od Menhengladbaha.

''Ne znamo da li će biti van terena tri nedelje ili duže. Jasno je da će nam nedostajati, on je jedan od naših pokretača i uvek najviše pretrči zajedno sa Flakom Skirijem. To je igrač koga nećete tako lako zameniti ni u jednom timu. Moramo da vidimo da to apsorbujemo kao kolektiv'', dodao je Baumgart.

Nemački mediji večeras pišu da postoji sumnja da je Ljubičić pokidao medijalni ligament kolena, a sutra se očekuju detaljnije informacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke