Kepa odbio da izađe, a onda je uradio nešto još luđe!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.02.2019.
21:05
Izvor: Sportske.net

Dečko očigledno ne shvata kako bi trebalo da se ponaša skupo plaćeni profesionalac.

Epa/Neil Hall
Epa/Neil Hall

Povezane vesti

Neverovatnu stvar uradio je golman Čelsija Kepa Arizabalaga u završnici produžetaka finala Liga kupa.

Dva puta je Bask ostajao na travi zbog grčeva, a Mauricio Sari je svakako planirao da ga zameni kako bi Vili Kabaljero branio penale.

Sve je bilo spremno za izmenu, ali videli ste već šta je Kepa uradio i kako je šokirao fudbalski svet.

Nakon što je uradio nešto zbog čega bi trebalo da snosi ozbiljne sankcije, Kepa je još povukao potez koji vas tera da se zapitate šta momak ima u glavi.

Kamera koja je stavila fokus na Kepu posle završetka produžetaka zabeležila je kako golman Čelsija namiguje kao da je uradio nešto jako dobro.

Komentar nije potreban.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Max 20 karaktera
Sunday, 24.02.2019
23:00

Moguce da je Kepa mislio da ce ga zameniti jer je povredjen a ne zbog penala. Ne znam, nisam gledao tekmu.

avatar
xman
Sunday, 24.02.2019
22:27
avatar
AFC
Sunday, 24.02.2019
22:25

Klinac, nije lepo ni preme Viliju, ni prema treneru. Sari je hteobda izađe da ispuši jednu.

avatar
Blackmamba24
Sunday, 24.02.2019
22:23

Utripovani, mars iz kluba

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 24.02.2019
22:22

Neverovatno... Sari ako hoce da stavi Pedra na gol, Kepa treba da cuti i da izadje. Bas me zanima kakva ce reakcija biti u Celsiju na ovo, posto meni deluje da upravu nije briga za desavanja medju igracima i trenerom.

avatar
vojin denic
Sunday, 24.02.2019
22:15

Komedija od kluba.

avatar
äxwell
Sunday, 24.02.2019
22:14

Ovo njegovo ponasanje je kostalo Celzi trofeja veceras. Sa Vilijem na golu Celzi bi ovo osvojio..I jos mali na kraju raspolozen, u fazonu dobice matori otkaz, ne moze mi nista..Komedija..

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 24.02.2019
22:13

Sto se tice petlje svaka cast
Ali definitivno kad se malo ohladi i razmisli,sigurno prije meca nije bio nikakav plan da Kabaljero brani jer bi se to rascistilo prije meca
Kepi je pomoc ukazivana 2 puta u toku meca i vjerovatno je Sari htio da ga mijenja jer nije bio 100% spreman, vecinski ovo je nesporazum ali Kepi treba zakucati kaznu svakako zbog ovog,ali ne ugasiti karijeru jer je dosta bodova izvukao i na kraju krajeva uveo Celsi u ovo finale,cak je i ovde skinuo 1 ali nije se dalo

avatar
ViniciusJR
Sunday, 24.02.2019
22:52

Na kraju pritisnete trenera da da smijesnu izjavu? U ono sto je Sari rekao ne bi ni dijete od 5 god povjerovalo. Ako Kepa ne bude snosio posljedice (a nece), jasno je koliki je zapravo Celsi klub. Razocaran sam, jer sam vise cijenio i Sarija i Celsi.

avatar
ViniciusJR
Monday, 25.02.2019
01:27

MarcosAlonso...kad sam rekao vi, mislio sam na klub, tj vrh kluba :) Istina je da tih umisljenih "zvijezda" imas i previse, u svakom vecem klubu, ali poenta i jeste da se sukobi zadrze "u svlacionici", da javnost ne zna, tako ce biti i manji pritisak i veca mogucnost da se sve to vrati u normalu. Kepa je odlican golman, i bas sam ga zelio u Realu, ali veceras me je skroz preokrenuo, jer je previse previse drsko sto se ovako stamno oglusio o odluku trenera, nije ispostovao ni Vilija ni saigrace ni klub. A jos vise me razocarao Sari, i kad bolje razmislim, nije mi ga ni zao, ponio se kao...da ne kazem sta...i odmah svima poslao poruku da je njegob autoritet u Celsiju mizeran. U svakom slucaju, mislim da je ova prica o nesporazumu smijesna i da bi klub trebao sam da kazni Kepu, i pokaze neku svoju velicinu.

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 24.02.2019
23:29

Ako Kepa ne bude snosio posledice, ja cu prvi da stavim komentar da je Celsi mali klub. Najgore od svega je sto mislim da postoje realne sanse da Kepa prodje nekaznjeno.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 24.02.2019
23:19

Da budes tolerantan u nekim granicama je okej ali previse tolerantan evo rezultata
Znas kad bi ovo uradio kod Kontea? Neki igraci su radili i gore stvari jedina razlika sto nije bilo javno (osim pojedinih stvari kod Pogbe i Murinja a vidim djavoli su najglasniji u ovom slucaju)
I ja ne pritiscem nikog vjeruj mi :D Kepa je odlican golman i bolji je od proslog ali zasluzuje ogromnu kaznu ali ne i gasenje karijere nego da se vrati jos jaci na gol Celsija