Kerik neporažen napustio klupu "đavola", pa objavio vesti koje nisu očekivali

Autor: Sportske Net
četvrtak 02.12.2021.
23:56
Izvor: Sportske.net

Niko nije očekivao da baš ode.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Iako je bio na klupi Mančester junajteda tokom svega tri meča, Majkl Kerik se može pohvaliti time da neporažen odlazi sa mesta trenera ovog tima. Pobeđen je Viljareal, sa Čelsijem je Junajted odigrao nerešeno, da bi večeras pao i Arsenal, u ovom teškom rasporedu. 

"Želim da odam svoju zahvalnost svim igračima, a posebno pominjem osoblje u pozadini, rad satima sa tako sjajnom grupom ljudi, bilo je pravo zadovoljstvo i stekao sam neka dugotrajna prijateljstva", rekao je Kerik posle meča, pa se osvrnuo na dolazak novog trenera.

"Ja sam, i uvek ću biti, navijač Mančester junajteda i dolaziću na što više utakmica. Želeo bih Ralfu, osoblju, igračima i navijačima sve najbolje u budućnosti i radujem se što ću biti na tribinama i podržati momke kao navijač", dodao je.

Kerik se povlači totalno iz stručnog štaba "đavola". 

"Bila je 100 odsto moja odluka. Tokom prošle nedelje, to se uvuklo. Poštovao sam klub i poštovao sam novog menadžera koji je došao, želeo sam da donesem odluku pre nego što sam imao bilo kakav kontakt sa njim ili razgovarao sa njim. Nije bilo lako doneti odluku da budem iskren, ali mislim da je ispravna. Zadovoljan sam njome — trebalo je da uzmem malo slobodnog vremena nakon što završim sa igranjem i obećao sam porodici da ćemo imati malo vremena zajedno", kazao je Kerik, pa se dotakao i reakcije igrača. 

"Upravo sam im rekao pre oko pet minuta. Kako su reagovali? Bili su šokirani, pomalo iznenađeni, pomalo emotivni u svlačionici da budem iskren", završio je. 

Novi menadžer Mančestera Ralf Rangnik je danas prisustvovao meču sa tribina, a već protiv Kristal Palasa u narednom kolu vodiće tim. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke