"Kidnapujte" TV, zaključajte se sa njim u sobu od 16.00 do 23.00!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 24.10.2021.
08:17
Izvor: Sportske.net

Kakav dan.

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Blažena fudbalska nedelja, jedna od najlepših ikada.

Danas su na programu svi najveći derbiji u najjačim ligama na svetu, pošto se sastaju Barselona - Real Madrid, Mančester Junajted - Liverpul, Inter - Juventus, Marsej - PSŽ, Ajaks - PSV, ali i Roma - Napoli.

Program otvaraju Barselona i Real Madrid od 16.15 u prvom "El klasiku" bez Lionela Mesija nakon 16 godina. Real je u boljoj formi, ima stabilniju situaciju u klubu, manje kadrovskih problema, jer Karlo Anćeloti izvodi najjači sastav, dok Kuman nema Arauha i Pedrija, koji bi bili sigurni starteri. Zato ide prednost Realu.

Od 17.30 sastaju se Mančester Junajted i Liverpul i u ovoj situaciji sve osim pobede gostiju bilo bi iznenađenje. Solskjer i Klop će izvesti najjače sastave, Bruno je rovit, ali i sa njim i bez njega, Junajted nema dovoljno kvalitetan tim da se nadigrava sa Liverpulom. 

Roma i Napoli se sastaju u "derbiju sunca" i ovde takođe treba dati prednost gostima. Napoli je maksimalan, Murinjo je primio šest u Ligi konferencija i već je počeo da proziva svoje igrače, što znači da možda i priprema teren za odlazak (u Njukasl).

Usput, od 16.45 sastaju se i Ajaks i PSV, i prava je šteta što je i ovaj derbi u moru većih, pa nećemo moći da ga gledamo jer su u tom terminu Barsa i Real i posle Junajted i Liverpul, ali ovde treba verovati u goleadu. 

Večernji program je nova poslastica - u istom terminu od 20.45 sastaju se Inter - Juventus i Marsej - PSŽ. Na "Meaci" večeras bukvalno može da se desi svašta. Juve igra očajno, ali pobeđuje, kažu "bez igre", dok Inter nije isti tim od odlaska Antonija Kontea i može da pobedi i da izgubi od svakog. 

Marsej i PSŽ? Prekid i crveni u najavi. Golovi, naravno. Vraća se Nejmar, a svi znamo kako je prošao prošli duel kada je Brazilac bio u centru pažnje. 

Sve u svemu, ukradite televizore, zaključajte se u sobu i uživajte u današnjem danu. Možda se ne ponovi više nikada.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke