Kimiha će ovo dugo proganjati, Nejmar ga dvostruko ponizio

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 14.04.2021.
10:25
Izvor: Sportske.net

Košmarno veče za fudbalera Bajerna.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Neobična situacija dogodila se po završetku utakmice između Pariz Sen Žermena i minhenskog Bajerna u kojem je francuski predstavnik zbog gola više u gostima izborio polufinale Lige šampiona.

Glavni akteri u njoj su bili Nejmar i Leandro Paredes na jednoj, odnosno Jošua Kimih na drugoj strani.

Dvojac "svetaca" se samouvereno radovao u trenucima kada je pored njih slučajno prolazio Kimih, čija izjava između dve utakmice je zasmetala Nejmaru.

Brazilac je ovu situaciju nazvao sudbinom pošto je fudbaler Bajerna posle prvog meča rekao da je Bajern bio bolji rival i da je trebalo da pobedi.

"Zabavno je jer nisam slavio da bih mu se podsmevao, već je bila proslava sa Leom (Paredesom). Sudbina je ta koja me je stavila blizu Кimiha", rekao je Nejmar posle meča u kojem je pogodio dve stative i prečku, ali se nije upisao u strelce.

Nejmar je zatim na metaforičan način pokušao da objasni da Kimih nije u pravu.

"Rekao je da je njihov tim bolji, da će pobediti. Bio je siguran da će se plasirati u polufinale. Ali ispalo je kao što je rekao, zar ne? Možete imati posed lopte, možete devojci pevati ceo dan, ali onda neko dođe i za pet minuta je odvede", slikovito je objasnio Nejmar.


PSŽ je uprkos porazu od Bajerna od 1:0 prošao dalje zbog gola više u gostima nakon pobede od 3:2 u Minhenu pre sedam dana.

U polufinalu Lige šampiona igraće protiv boljeg iz duela Borusije Dortmund i Mančester siti, a engleski tim je slavio u prvom meču na svom stadionu sa 2:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke