Kin srušio Lacio za Juventusovu šestu pobedu u nizu!

Autor: Stefan Matić
nedelja 13.11.2022.
22:37
Izvor: Sportske.net

Alegrijevi momci pobedom odlaze na pauzu.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Mojze Kin je imao prvu pravu šansu večeras. Italijan je pokušao u šesto minutu, ali šut odlazi pored desne sstative. 

Pet minuta kasnije Fađoli je okušao svoj šut, golman spremno reaguje. Milik je onda pokušao iz voleja u 19. minutu, lopta odlazi kraj stative. Pretio je i Lacio, Pedro je imao odličnu šansu u 40. minutu, ali bez gola Španca.

 A onda sjajna lopta Rabioa koja nalazi Kina, Italijan lobuje Provedela i donosi prednost domaćinu. Po povratku sa pauze slična slika na terenu. "Bjankoneri" imaju bolje šanse. Milik i Kostić su imali dobre šanse. 

Kostić je sjajno šutirao posle prodora sa leve strane, Provedel odbija šut, ali samo do Kina koji u 54. minutu pogađa za 2:0. Par minuta kasnije Filip Kostić napušta teren, umesto srpskog internacionalca ulazi Kijeza. Dobio je krilni igrač udarac, nadamo se da će biti sve u redu. 

Alberto je imao odličnu šansu u 61. minutu, Ščesni odlično brani. U 72. minutu smo videli neoprezan start nad Milinković-Savićem, Lokateli ga je nagazio, ali je naš reprezentativac nastavio sa igrom. 

Juve dolazi do još jednog gola u završnici. Kombinovali su Kijeza i Di Marija na levoj strani, Italijan nalazi Milika kome nije bilo teško da pogodi za 3:0 u 90. minutu. 

Pokušao je Lacio da dođe do utešnog pogotka, ali Ščesni odlično brani šut Felipea Andersona u nadoknadi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke