Klub podeljen, Solskjer ima adute za ostanak, nijedan nije vezan za rezultate?!

Autor: Boris Jovanović
utorak 16.11.2021.
10:11
Izvor: Sportske.net

Neverovatna situacija, njemu se baš sve namešta da ostane...

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Glejzeri razmišljaju ali engleski mediji tvrde da bi prelomili ako nađu trenera i naravno ako Junajted nastavi sa lošim partijama. Po mnogima, poraz od Votforda narednog vikenda bi ubrzao odluku, mada Fabricio Romano kaže da je problem to što Zidan i dalje odbija da sedne na klupu.

Tačno je da su ga pritiskali i Ronaldo i Varan, njegovi bivši igrači, ali Zizu se nada preuzimanju Francuske za godinu dana i ne želi da se obaveže, niti da ugrozi svoje šanse.

To sprečava klub da reaguje jer, osim Brendana Rodžersa nema realnog rešenja, ni Ten Hag nije raspoložen da napusti Ajaks. 

Uz to, bord je podeljen, postoji grupa predvođena Ser Aleksom koja smatra da Norvežaninu treba dati šansu da se vrati na pravi kolosek posle šest poraza u dvanaest mečeva. Naime, Škot je uspeo da ga spasi posle Liverpula i teškog poraza, insistirao je da boljeg rešenja nema.

Što se tiče igrača, veći deo, pogotovo oni sa manjom minutažom smatraju da Norvežanin treba da ode. Ali i neki standardni igrači se ne slažu sa Solskjerom koji odbija da rotira, ali i sa tretmanom Lingarda i Van de Beka koji ne dobijaju priliku ni kada timu ne ide.

Sve u svemu, sledi odluka, čak i ako dobije Votford, slede gostovanje Čelsiju, pa meč protiv Arsenala kod kuće, neuspesi protiv timova iz vrha tabele bi gotovo sigurno bili kraj za Solskjera.

Uz to, priča se da čak i ako preživi neće dobiti ni peni za prelazni rok u januaru, a to je i povezano sa eventualnom smenom, jer bi svaki novi trener prirodno zahtevao dodatnu selekciju i stvaranje svog tima.

Kao što vidite, Ole ima mnogo aduta i gotovo nijedan nije vezan za teren...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke