Klasika od "Klasikera", Dortmund se pretplatio na katastrofe u Minhenu!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 09.11.2019.
20:23
Izvor: Sportske.net

Bajern uz dva gola neuhvatljivog Levandovskog, deklasirao Borusiju sa 4:0 i stigao do deobe drugog mesta...

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Bajern je rutinski savladao Borusiju, ništa od derbija, nastavljena je loša serija Dortmunda u Minhenu. Iako su se sa privremenim trenerom Flikom, Bavarci pribojavali "Milionera", lakše nego što je bilo ko očekivao, domaćin je slavio.

Dortmund će morati da se suoči sa tužnom istinom, na pet gostovanja na "Alijanc Areni" primili su četiri i više golova.

Bili su neravnopravni tokom čitavog meča, već nakon 15-tak minuta je Levandovski svojim 15. golom u sezoni načeo bivši klub, i izjednačio rekord Gerda Milera u broju pogodaka nakon 11 kola u sezoni.

Domaćin je i do poluvremena dominirao, Dortmund bez šuta u gol, pa je sve bilo rešeno kad je na startu drugog dela, Gnabri uz potvrdu VAR-a duplirao prednost šampiona.

Alkaser je imao jedinu šansu tek što je ušao, promašio je gol sa par metara, a onda se Dortmund raspao. Ređale su se šanse, Miler nije jubilej obeležio golom, ali je Levandovski svojim drugim golom potvrdio pobedu. Do kraja, Perišić tek što je ušao naterao je Humelsa da postigne autogol, 4:0 za Bajern koji je izbio na deobu drugog mesta sa Lajpcigom, Gladbah ima bod više i meč više, sutra dočekuju Verder.

O popodnevnim mečevima možete čitati ovde...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Sunday, 10.11.2019
14:38

Robert Levandovski je u ovom trenutku najbolji fudbaler na svetu. Jednostavno čovek deluje nezaustavljivo, dribla, asistira, daje golove... Kakav je prijem lopte imao protiv BVB uhhh, predlažem svima da nađete na jutjubu. Bajern igra sada kao ono pre kod Jupa. Napokon se momci bore i deluju srecno na terenu. Ako Sane dodje kao što se priča, Bajern će biti jedan od glavnih favorita za LŠ. Nojer Alaba Ernandez Martinez Pavard Kimih Gorecka Kutinjo Sane Gnabri Leva.... Deluje prejako... A da ne pričam da su na klupi Tiago, Miler, Toliso, Koman, Perišić, Boateng... Jedino jos smatram da bi zbog povrede Zilea trebali da krenemo po još jednog stopera koji bi bio u rotaciji.

avatar
Südkurve München
Saturday, 09.11.2019
23:15

Humels i dalje misli da je nas igrac

avatar
Mladen
Saturday, 09.11.2019
21:52

Pre meca Vacke se digao Bayern ih spusti ❤️