Kliknulo napadu Junajteda, ali i odbrani - Veza Ronaldo-Bruno-Kavani čuva Olea na klupi

Autor: Nemanja Janošev
subota 30.10.2021.
20:25
Izvor: Sportske.net

Ubedljiva partija Junajteda, konačno bez primljenog gola. Matić upisao asistenciju.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Totenhem sa 0:3 (0:1) u Londonu u duelu 10. kola Premijer lige.

Ole Gunar Solskjer može da odahne. Otkaz, barem u ovom trenutku, nije u opticaju, jer je Mančester junajted delovao vrlo dobro protiv Totenhema ove večeri. Doduše, nije to bilo toliko teško kada se uzme u obzir forma u kojoj se nalazi tim Nuna Espirita Santa, ali Junajtedov napad je još jednom pokazao sve svoje raskoši i odneo na "Old Traford" tri boda posle debakla od Liverpula.

Mala radost viđena je u Londonu za domaće navijače na ovoj utakmici. Romerov pogodak iz prvog poluvremena opravdeno je poništen zbog ofsajda. Nedugo potom, novu majstoriju demonstrirao je Bruno Fernandeš perfektnim pasom za Ronalda preko Dejvisa, a portugalski napadač je uhvatio volej za vođstvo "đavola".

Veza Bruna i Ronalda ponovo je proradila 64. minutu s tim što su pridodali Edinsona Kavanija čija završnica je potpila, do tada nedovoljno konkretni, Totenhem. Konačan ishod duela postavio je Markus Rašford. Englez je ušao sa klupe u drugom poluvremenu, baš kao i Nemanja Matić koji mu je asistirao za ubedljivu pobedu.

Ovo je bila prva utakmica Mančester junajteda još od 29. avgusta na kojoj nisu primili gol, a opet, dali su tri. Da li to dovoljno govori o njihovoj kvalitetnoj utakmici ili više o nekvalitetnoj partiji Totenhema, za dalju je diskusiju.

U svakom slučaju, Ole Gunar Solskjer je spasao živu glavu. Sada slede Atalanta i Mančester siti, novi ključni mečevi za Norvežanina.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke