Ključna nedelja za Lacio, poznati trener u igri

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 31.05.2021.
15:30
Izvor: Sportske.net

Finansije najveći problem.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Poznati italijanski trener Mauricio Sari slovi za najvećeg kandidata da popuni upraženjemo mesto u Laciju, ali prema pisanju italijanskih medija novac tačka mimoilaženja dve strane.

Kako prenosi dobro obavešteni Đanluka Di Marko, pregovori između "nebeskoplavih" i trofejnog trenera odužili su se zbog nesuglasica u pogledu finansija, a tokom ove nedelje bi trebalo da bude jasnije u kom smeru će se odvijati.

Navodi se da je Sari zadovoljan ambicijama koje gaje na "Olimpiku", ali u pogledu novca nije na istoj talasnoj dužini sa Lacijom. 

Ističe se da bi sreda ili četvrtak mogli da budu ključni datumi za rešavanje sudbine Sarija, koji je bez posla od avgusta kada je razrešen sa mesta trenera u Juventusu.

Kada je reč o mogućim alternativama u slučaju fijaska sa Sarijem, druge opcije za klupu Lacija još nisu razrađene što bi klub našeg Sergeja Milinkovića-Savića moglo da satera u ćošak.

Podsetimo, Lacio je naprasno pre tri dana ostao bez trenera pošto je Simone Inzagi rešio da prihvati ponudu Intera, koji je neočekivano ostao bez trenera nakon povlačenja Antonija Kontea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke