Ključni mesec za "eks-ju" dvojac u Interu, Perišić neskroman

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 10.02.2022.
11:05
Izvor: Sportske.net

Hrvat traži šest miliona evra godišnje.

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Dvojici iskusnih fudbalera Intera Samiru Handanoviću i Ivanu Perišiću ugovor sa šampionom Italije ističe na leto, a ovoga meseca bi trebalo da sednu za sto i razmotre mogućnost produžetka saradnje.

Slovenački i hrvatski fudbaler su godinama unazad okosnica tima i bez obzira na to što su u završnoj fazi karijeri na njih se i dalje može računati.

Prethodni razgovori između Perišića i Intera obavljeni su u novembru, a li u međuvremenu tokom zimskog prelaznog roka nije stigla nikakava odgovarajuća ponuda za hrvatsko krilo, pa se sada ulazi u novu rundu razgovora.

Prema pisanju Gazete delo Sport, Perišićev agent je tražio šest miliona evra po sezoni, jedan više nego što iskusni Hrvat već prima, ali je Inter spreman da ponudi dvogodišnji ugovor vredan četiri miliona evra po sezoni plus bonusi.

Isti izvori navode da su pregovori zakazani za dve nedelje i cenimo da će do kraja februara biti poznata budućnost Splićanina na "Đuzepe Meaci".

Sa druge strane, pola decenije stariji Handanović, koji je kapiten kluba, dobiće na leto konkurenciju u vidu Andrea Onane iz Ajaksa, što bi moglo da ubrza njegov odlazak sa "Meace".

Ipak, sve je i dalje otvoreno, imajući u vidu da je Handanović po dolasku iz Udinezea pre 10 godina, postao ikona kluba i odluka o rastanku neće ići nimalo lako.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke