Klop: ''Gol iz briljantne situacije!''

Autor: Beta Beta
subota 26.12.2015.
23:42
Izvor: Beta

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je njegova ekipa danas protiv Lestera ostvarila važnu pobedu, pošto je prekinula niz od četiri utakmice bez pobede.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Liverpul je danas na Enfildu pobedio lidera prvenstva Lester sa 1:0 golom Kristijana Bentekea i prekinuo niz od četiri utakmice bez pobede u svim takmičenjima. Benteke je krajem prvog poluvremena zamenio povređenog Divoka Origija.

"Posle četiri utakmice bez (dobrog) rezultata, današnja pobeda je bila veoma važna. Svi znaju kvalitet Lestera i trebalo je da igramo jednostavno. Prvo poluvreme je bilo zaista dobro, ali smo morali da promenimo nešto, jer je Benteke ušao u igru. Nije mu bilo lako jer nije bio zagrejan", rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

"Postigli smo gol iz briljantne situacije u kojoj su igrači pokazali kvalitet. Nijednog trenutka nismo bili pod pritiskom", dodao je on.

Lester je pretrpeo tek drugi poraz u ligi, a prvi od septembra i to je prva prvenstvena utakmica ove sezone u kojoj nije uspeo da postigne gol.
 
Trener Lestera Klaudio Ranijeri rekao je da je njegova ekipa izgubila jer je "kasno počela da igra".

"Počeli smo kasno da igramo. Liverpul je od početka igrao i zbog toga je zaslužio pobedu. Pokazali su dobar karakter, mi smo pokušali da damo sve od sebe, ali možda smo u prvom poluvremenu bili suviše nervozni", rekao je Ranijeri.

"U drugom poluvremenu je bilo mnogo bolje, napravili smo dve ili tri šanse, ali ne 'čiste'. Liverpul je postigao dobar gol", dodao je italijanski trener.

On je rekao da je najboljeg strelca Premijer lige Džejmija Vardija izveo iz igre posle primljenog gola jer se napadač nije dobro osećao.

"Imao je groznicu i morao sam da ga promenim, a Rijad Marez je bio veoma umoran", rekao je Ranijeri.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ZGtopnik
Sunday, 27.12.2015
14:54

najvijači največeg engleskog kluba ( nije sprdnja ) sada je Lovren odličan igrač jel?

avatar
Paisley > man scums
Sunday, 27.12.2015
16:47

Bolji od Krisa Majka Smolinga svakako poz

avatar
BarsaSaMarsa10
Sunday, 27.12.2015
09:34

Hahahahaa kakva slika, Klop legenda najveca !!!