Klop kipti od besa, šta misli o Njukaslu?

Autor: Nemanja Janošev
petak 15.10.2021.
12:34
Izvor: Sportske.net

Nije oduševljen brojnim stvarima.

EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Menadžer Liverpula Jirgen Klop besan je na selektora mlade reprezentacije Engleske jer je bez preke potrebe koristio njegovog vezistu Kertisa Džonsa.

Mladi vezni fudbaler se vratio u klub sa povredom koju je zadovio protiv Andore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine. 

Englezi su minimalnim rezultatom savladali ubedljivo najslabiju reprezentaciju u grupi, a Klop smatra da je selektor U21 reprezentacije Li Karsli mogao da izostavi Kertisa Džonsa sa tog meča. 

Vezista je ušao u drugom poluvremenu i namestio jedini gol na susretu, ali Klop se ne slaže da je trebalo da igra.

"Komunikacija između klubova i Fudbalske asocijacije Engleske (FA) je teška. Igrali su protiv Andore, Kertis je bio tamo, sve je u redu. Ipak, mislim da nije bilo neophodno da bude akter... Već šest godina sam ovde, a situacija sa FA je ista, gledaju samo svoj interes", naveo je Klop i potvrdio da će vezista biti van stroja za okršaj sa Votfordom.

Isto važi i za brazliski duo u vidu Fabinja i Alisona Bekera koji će doputovati direktno u Madrid na utakmicu sa Atletikom u Ligi šampiona.

On je takođe upitan da prokomentariše kupovinu Njukasla od strane bogatih šeika iz Saudijske Arabije.

"Čekao sam neko zvanično saopštenje od strane čelnika Premijer lige. Nismo ga dobili. Postoji zabrinutost da ljudska prava budu ugrožena i isprva nam se niko nije obratio, tek kasnije. Novac ne može da kupi sve. Moći će da troše, prave greške i ispravljaju se. Premijer liga je u "fazonu" "dajmo im, neka ide". Ovo je već treći klub koji je u vlasništvu jedne države", smatra Klop.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke