Klop: "Nije lako pričati..."

Autor: Filip Rodic
nedelja 14.04.2024.
23:10
Izvor: Sportske.net

Bolno.

AP
AP

Povezane vesti

Čar Premijer lige jeste u nepredvidivosti, ali se ona "obila o glavu" Liverpulu u misiji grandioznog oproštaja Jirgena Klopa sa titulom.

Minimalno poraz na "Enfildu" od Kristal Palasa ih je značajno izbacio iz trke za titulu.

Po završetku meča menadžer "Redsa" Jirgen Klop je rekao da se radilo o utakmici sa dva različita poluvremena.

"Stoji ovde i nije sada lako pričati o ovom meču. Dve različite utakmice, rekao bih, u prvom i drugom poluvremenu. Prvo apsolutno nije bilo dobro, tako da smo pokazali reakciju. Reakcija je bila takva da smo pokušali da izbacimo iz glave šta nam se desilo na prethodnom meču. Bilo je užasno primiti takav gol, imali su potpuno slobodnog igrača u prostoru. To ne sme, ali se dešava. Endi Robertson je posle skinuo loptu sa gol linije, to je kao da ste dali gol ako ne primite iz takve situacije. Kristal Palas nije imao mnogo posle toga, kontrolisali smo meč bolje. U drugom delu, ako ne iskoristite onakve šanse, šta dalje treba da kažem?", rekao je Klop. 

Nemački stručnjak dodaje da je njegov tim u nastavku pokazao određene pomake.

"Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje. Trent je ušao i struktura se promenila. Napravili smo im probleme i imali velike šanse. Da smo pobedili 4:1 pričali bismo o istom meču sa potpuno drugačiji rezultatom. Ali nismo to uradili i moramo to da prihvatimo", rekao je Klop. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke