Klop o favoritima za titulu: "Mi ili Siti? Pita se i London..."

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 24.12.2018.
21:21
Izvor: Sportske.net

Skidanje pritiska sa igrača ili realna izjava nemačkog stručnjaka?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

U sredu i četvrtak odigraće se 19. kolo Premijer lige pa se tako na polusezoni može donekle podvući crta i sumirati utisci ko su glavni takmaci za naslov šampiona Engleske

Većina analitičara izdvaja Liverpul i Mančester Siti kao glavne favorite koji će se boriti do samoga kraja, međutim strateg "Redsa" Jirgen Klop ima drugačiju percepciju.

"Niko ne sme da se oseća sigurno. Po meni u favorite još uvek spadaju i Arsenal i Čelsi, niko nije ispao još uvek iz trke", navodi Klop kao odgovor na izjavu Poketina da su Siti i Liverpul jedini takmaci za šampionsku titulu.

"Video sam utakmicu Evertona i Totenhema, ne mogu reći da je Everton igrao užasno ali, jednostavno Totenhem je sve pogađao. Odigrali su izvrsnu utakmicu i smatram da su sa Poketinom itekako u trci do samoga kraja", završavak popularni "Klopo".

Ostalo je još dvadeset kola do kraja Premijer lige i ništa manje uzbuđenja.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red blood
Tuesday, 25.12.2018
21:17

Da je Klop izjavio:"Siti i mi smo jedini konkurenti" to bi ispalo bezveze,uobrazeno,nadobudno.Normalno je da je ovo izjavio.Verovatno Celzi i Arsenal nemaju sanse,ali jedan Liverpulov kiks i Totenhem je tu.Tako da..nista drugo nije ni mogao da kaze.

avatar
äxwell
Monday, 24.12.2018
23:39

Bilo kako bilo ovo ce biti jako duga sezona za male zivotinjice koje posjecuju ovaj sajt...Ne bi im bio u kozi, pardon u krznu...Nije ni polovina sezone a vec pucaju i objavljuju neke gluposti iz ocaja i nemoci..Sta ce tek biti u maju!? 🐁😂

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 24.12.2018
23:06

Liverpul ili Siti, nema dalje. Malu prednost dajem Sitiju, jer su vec osvajali trofeje. Ovi ostali ce se boriti za trece i cetvrto mesto. Posle prvih sedam, osam sam mislio da ce Celsi biti minimum treci, a sad je i cetvrto mesto pod znakom pitanja kad pogledam kako igraju Arsenal i Totenhem. Ne bih otpisivao ni Junajted, jer bez Murinja moze samo na bolje da im krene. Ove cetiri ekipe su egal i svima dajem podjednake sanse za trece mesto.