Klop podržao važan predlog, Konte našao krivca za koronu!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 15.12.2021.
16:57
Izvor: Sportske.net

Italijan kivan na Vladu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Menadžer Liverpula Jirgen Klop apsolutno je podržao vakcinaciju istakavši da je svaki fudbaler ovog kluba primio makar dve doze, a istovremeno je podržao protokol Premijer lige u vezi sa restriktivnijim merama na stadionima.

"Ja mene je vakcinacija pitanje solidarnosti i lojalnosti. Svako ko je u trenažnom procesu je u najmanju ruku primio obe doze i uskoro će primiti i buster", poručio je Klop na konferenciji za medije.

Totenhem i Mančester junajted su bili prinuđeni da odlože utakmice zbog velikog broja zaraženih fudbalera, dok su na udaru Aston Vila i Lester.

Sa tim u vezi, nemački stručnjak apsolutno se zalaže za novi protokol koji podrazumeva restriktivne mere na stadionima širom Engleske.

"Apsolutno podržavam predlog oko novih mera. Testiraćemo se svaki dan i pre utakmica, to je odlično", istakao je Klop.

Njegov Liverpul će u nedelju odigrati derbi protiv Totenhema, a Klop četiri dana pre meča ne može da pojmi koji će se protivnički igrači naći na terenu.

"To je različito u odnosu na uobičajenu pripremu. Informacije o tome ko ima kovid bile bi korisne", zaključio je trofejni stručnjak.

Istovremeno, situacija u Totenhemu donekle splašnjava pa je trener Antonio Konte upitao da li postoji mogućnost da tim koji vodi odigra zaostali duel protiv Rena u poslednjem kolu grupne faze Lige konferencija.

"Želimo da igramo i mislim da to zaslužujemo. Čudna je situacija jer nismo igrali, ali to nije naša greška. Bio je to veliki problem jer je Vlada odlučila da nam zatvori trening centar i zaustavi sve na tri dana", poručio je Konte.

Dodao je da je Totenhem zaslužio da se bori za proleće u Evropi poručivši da je danas na raspolaganju imao 16 igrača na treningu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke