Klop posle Reala: "Nije ono što smo želeli, ali je ono što smo dobili"

Autor: Sportske Net
četvrtak 16.03.2023.
09:40
Izvor: Sportske.net

Realan je Klop posle eliminacije.

EPA-EFE/PETER POWELL .
EPA-EFE/PETER POWELL .

Povezane vesti

Menadžer Liverpula Jirgen Klop govorio je realno posle poraza od Real Madrida na ,,Santjago Bernabeu" i eliminacije iz Lige šampiona.

,,Izgubiti 5:2 na Enfildu nije sjajan rezultat ako želite da prođete. Morate da imate poseban učinak, a mi to nismo mogli da uradimo večeras. Real Madrid je imao bolje šanse, Alison je napravio dve fantastične odbrane. Bolji tim je prošao, moramo to da priznamo. Ovo je nokaut faza. Nije ono što smo želeli, ali je ono što smo dobili“, rekao je Klop.

Real je imao velikih 5:2 iz prvog duela, a potom je sinoć golom Benzeme slavio minimalnim rezultatom. Uprkod neuporedivo boljoj igri ,,redsa" juče u odnosu na prvi meč, nisu ni prišli plasmanu dalje. 

Potrebni su vam trenuci u ovakvoj utakmici, da smo dali gol u prvom poluvremenu, moglo je da nam da iskru, ali ovo je hipotetički. Oni su bili bolji tim u tri od četiri poluvremena i zato su prošli“, dodao je nemački stručnjak. 

Liverpulu sad predstoji borba za Top 4 i plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Trenutno je tek šesti sa 42 boda, dva manje od Njukasla na peto i šest od Totenhema na četvrtom mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke