Klop potvrdio loše vesti pred Brajton!

Autor: Milovan Longinov
petak 13.01.2023.
15:20
Izvor: Sportske.net

Nemac nije srećan.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Menadžer Liverpula Jirgen Klop potvrdio je danas da ima brojnih kadrovskih problema.

U četvrtak se pojavila informacija da Darvin Nunjez nije trenirao nekoliko dana zbog bola u zadnjoj loži, što je potvrdio i Klop. On nije mogao da garantuje da će Nunjez biti spreman za subotnje gostovanje Brajtonu.

"Ako ne bude u stanju da trenira ni danas, onda definitivno neće igrati sutra. Čekamo poslednje informacije. Nije u pitanju velika povreda, ali dovoljna da ga odstrani sa treninga. Moramo još da sačekamo i da vidimo kakva je situacija", rekao je Klop. 

Tu nije kraj lošim vestima, pošto je izgleda ozbiljnije nego što se očekivalo povređen Roberto Firmino.

"On nije blizu povratka ekipnim treninzima. Prvo je bilo bezopasno, a kasnije se ispostavilo da je u pitanju povreda, pošto je ponovo osetio bol. Firmino je definitivno van stroja, ne znamo do kada", istakao je Klop. 

Podsetimo, od ranije su van stroja i Virdžil van Dajk, Luis Dijaz, Diogo Žota, tako da Klop baš ima problema da sastavi ekipu, ali i pored toga ne očekuje dodatna pojačanja u januaru.

"Volim igrače koje imam na raspolaganju. Ne mislim da su transferi rešenje u ovakvim situacijama. Ne verujem da ćemo dovoditi bilo koga do kraja januara", zaključio je Klop.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke