Klop prepušta ulogu favorita, od svog tima želi samo jedno!

Autor: Beta Beta
utorak 12.03.2019.
22:37
Izvor: Beta

Liverpul čeka veliki izazov u Minhenu.

EPA-EFE/James Boardman
EPA-EFE/James Boardman

Povezane vesti

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je večeras da njegovi fudbaleri moraju da budu hrabri u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Bajerna iz Minhena.

"Ovo je izazov, potreban nam je ritam i moramo da uradimo prave stvari u određenim trenucima. Bajern je prvoklasni fudbalski tim, što svi znaju, sa prvoklasnim fudbalerima, protiv kojih morate da se branite na najvišem nivou. Kada imate loptu morate da budete sigurni, a to je teško protiv prvoklasnih ekipa. Morate da budete hrabri i da igrate najbolji fudbal i to je ono što sutra uveče moramo da pokažemo", rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

Fudbaleri Liverpula igraju u sredu od 21 sat u Minhenu protiv Bajerna, revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona. U prvom meču prošlog meseca na Enfildu bilo je nerešeno 0:0.

"Biće trenutaka u kojima možemo da dominiramo. Biće trenutaka, verovatno više, u kojima će Bajern dominirati. U tim trenucima možete da iskoristite situaciju, ali sve je u ravnoteži", naveo je bivši trener Borusije iz Dortmunda.

Mnogo se spekuliše oko toga da li Liverpul može da izdrži veliku borbu za titulu u Premijer ligi dok igra u Ligi šampiona. Klop je rekao da je utakmica protiv Bajerna jedna od brojnih i važnih koje ekipu čekaju u narednim nedeljama.

"Ova utakmica nema nikakve veze sa drugim stvarima. Ako ostanemo u takmičenju, ako pobedimo sutra, ako zaslužujemo da prođemo, ako igramo dobar fudbal, to bi moglo mnogo da nam promeni. Ako ne, onda ćemo u četvrtak ujutro da kažemo da je sve gotovo i da se koncentrišemo na utakmicu sa Fulamom", naveo je Klop.

"To je samo jedna utakmica, veoma važna utakmica i doći će važnije, kao nedeljna protiv Fulama, a onda protiv Totenhema, a onda i naredna. Ali, sutra uveče igramo samo protiv jedne ekipe, a to je Bajern"
, dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke