Klop protiv Sitijevog i Junajtedovog "cirkusa", čekamo reakciju!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 13.09.2021.
10:30
Izvor: Sportske.net

Menadžer "crvenih" ponovo u klinču sa ostalima.

EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da mančesterski klubovi troše kao da su u "cirkusu".

Za razliku od svojih konkurenata za titulu, Liverpul je ovog leta bio poprilično tih i angažovali su samo štopera iz Lajpciga Ibrahimu Konatea za 34 miliona funti. Mnogi ih iz tog razloga ne svrstavaju među najveće favorite u borbi za Premijer ligu pored Mančester sitija, Mančester junajteda i Čelsija, te je Klop upitan zbog čega nije bio aktivniji na transfer "pijaci".

"Ja sam se prijavio da radim stvari na ovaj način i za sve ovo vreme bili smo poprilično uspešni. Osvojili smo nekoliko trofeja radeći stvari na specifičan način, ali onda uvek bivam upitan zbog čega radimo tako. Uvek je isto. Mislimo da ima smisla da produžimo ugovore sa igračima koje već imamo i to smo i uradili. Nije spektakularno kao kod ostalih, ali mislim da ne treba dovoditi igrače samo da biste bili u cirkusu", rekao je Klop indirektno upirući prstom u najveće rivale, te je potom dodao:

"Drugi timovi su doveli igrače, u redu. Sada ćemo da igramo protiv njih i videti šta možemo uraditi".

Ipak, on ističe da ga ne zanima šta konkretno drugi klubovi rade i da je svestan da je dosadan drugim menadžerima.

Siti je ovog leta angažovao Džeka Griliša za 100 miliona funti, Mančester junajted je doveo Kristijana Ronalda, Džejdona Sanča i Rafaela Varana za sveukupno 130 miliona funti, dok je Čelsi potpisao Romelua Lukakua za 100 i doveo Saula Nigueza na pozajmicu.

I Liverpul je u prošlosti imao velike transfere poput Alisonovog i Van Dajkovog, ali ne u istom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke