Klop surov - "Ne zaslužujemo Ligu šampiona!"

Autor: Stefan Matić
subota 24.04.2021.
17:55
Izvor: Sportske.net

Trener šampionskog tima razočaran partijom svojih pulena.

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Njukasl je dva puta u nadoknadi vremena savladao Alisona, ali tek jedan gol je bio priznat. 

Gol Vilsona je poništen, ipak odbrana Liverpula je pala još jednom i dozvolila Viloku da pogodi za konačnih 1:1 u 95. minutu.  

"Redsi" tako ostaju na poziciji broj šest sa 54 osvojena boda iz 33 kola. Čekamo londonski derbi između Čelsija i Vest Hema da vidimo ko će se učvrsiti na poziciji četiri. Liverpulu sledi sada derbi Engleske na "Old Trafordu" sa Mančester junajtedom. Potom Klopov tim dočekuje Sautempton, gostuju VBA i Barnliju i onda susret sa Kristal Palasom na "Enfildu". 

"Postigli smo predivan gol, ali nismo završili utakmicu na vreme. Nismo dovoljno igrali. Kontranapad se može desiti, ali morali smo da nastavimo sa pokušajima. Da nateramo njih da trče. Ostavili smo ih u životu i zaslužili su gol. Dali su jedan pre, nesreća za Vilsona da je bila ruka. Nismo čak ni taj poklon iskoristili. Dosta teško da se prihvati ovo. Imali smo 70% poseda, trebali smo 80% da imamo. Kreirali smo dosta šansi, nismo ih iskoristili, dakle treba nam više. Tako stoje stvari. To ne radimo trenutno. Borili su se i mi praktično ništa nismo dobili. Tek bod, ali osećamo se da smo izgubili. Ako zaslužite, zaslužite. Danas nismo zaslužili da igramo Ligu šampiona naredne godine", izjavio je Klop posle meča. 

Šampion ne igra kako smo navikli većim delom sezone, veoma su blizu i da prokockaju učešće u elitnom takmičenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke