Klop urlao na Totenhem, nije pošteđen ni Atletiko!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 08.05.2022.
09:25
Izvor: Sportske.net

Bez dlake na jeziku.

EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula posustali su u borbi za naslov šampiona Premijer lige pošto su u derbiju protiv Totenhema izvukli samo 1:1 i omogućili da Mančester sitiju da pobedom protiv Njukasla pobegne na plus tri, tri kola pre kraja sezone.

Liverpul je sinoć na "Enfildu" izvukao bod golom Luisa Diaza u 74. minutu, ali se Klopu posle meča nije dopao pristup igre koji su doneli gosti iz Londona.

"Možda sam pogrešna osoba da to komentariše, ali ja ne volim ovakav fudbal, možda je to moj lični problem. Mislim da je Totenhem tim svetske klase i da mogu mnogo da učine za sport", rekao je Klop na konferenciji posle meča.

Podsetimo se da je gost iz Londona imao samo 36% posed lopte, što je izazavalo negodovanje kod Klopa iz spomenutog razloga što je Totenhem tim sačinjen od vrhunskih igrača, kojima nije mesto da samo blokiraju udarce rivala.

Naglasio je da Totenhem liči po stilu igre na madridski Atletiko i da on to poštuje, ali da na taj način nikad ne bi vodio tim. 

Ipak, ništa nije trajno izgubljeno za Liverpul. Prvo što sledi je duel između Sitija i Njukasla i ukoliko tim sa severa Engleske pomrsi konce aktuelnom šampionu, poslednja tri kola doneće nam verovatno najuzbudljiviji foto-finiš trke za titulu do sada.

Pobeda Sitija bi tim Pepa Gvardiole dodatno pogurala ka odbrani titule, mada u poslednja tri kola igraju protiv Vulvsa i Vest Hema u gostima, dok u poslednjem kolu 22. maja dočekuju Aston Vilu.

Sa druge strane, Liverpul čekaju dva finala i mečevi u prvenstvu protiv Džerardove Aston Vile i Sautemptona na stani, dok na spuštanju zavese dočekuju Vulvse u nedelji finala Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke