Klop užasnut, šta Van Dajk planira?

Autor: Stefan Matić
utorak 23.03.2021.
09:51
Izvor: Sportske.net

Stameni štoper se polako vraća regularnim treninzima.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Van Dajk je uspeo da odigra tek četiri pune utakmice za Liverpul ove sezone u PL. Peta je bila kobna, Mersisajd derbi i neoprezan start Džordana Pikforda je u potpunosti promenilo sezonu "redsa". 

Holanđanin se polako vraća treninzima sa loptom, ali je Klop izjavio kako ne treba očekivati njegov novi nastup u ovoj sezoni. Međutim potencijalno bi mogli Virdžila da gledamo na Evropskom prvenstvu koje se održava tokom leta. 

Engleski mediji pišu kako bi Van Dajk hteo da se okuša sa "lalama" na smotri Starog kontinenta što se Klopu uopšte ne sviđa. Jasno, nemački trener ovo vidi kao rizik i potencijalno novu povredu. Van Dajk nije igrao punih pet meseci, EVRO je u junu mesecu. Jasno da je Holanđanin daleko od bilo kakve naznake takmičarske forme. 

Klop je jasan, igrač ne može da igra za reprezentaciju ako pre toga nije nastupio za svoj klub. Odnos dvojca je uvek bio fenomenalan, engleski mediji prenose da bivši štoper Sautemptona neće ići protiv želje menadžera. Videćemo da li će se kroz tri meseca nešto promeniti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke