Klop: "Zaslužili smo poraz, loše"

Autor: Filip Rodic
petak 12.04.2024.
11:45
Izvor: Sportske.net

Vrlo nezadovoljan, ali realan.

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je njegova ekipa bila neprepoznatljiva i da je zasluženo izgubila od Atalante u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige Evropa.

"O bože, to je bila zaista loša utakmica. Bili smo svuda po sredini terena, nisam prepoznao ekipu. Bilo je zaista čudno, ali u fudbalskom smislu to je bila taktička disciplina. Oni su postigli gol, a mi smo nastavili da im igramo na ruku. Odigrali smo loše i zaslužili smo da izgubimo. Možemo loše da se osećamo samo posle ove utakmice, pošto moramo da se pripremamo za narednu protiv (Kristal) Palasa", rekao je Klop, preneo je Skaj.

Liverpul je sinoć izgubio od Atalante 0:3, u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige Evropa, što je bio prvi njegov poraz na Enfildu od prošlog februara.

Klop je izveo izmenjeni sastav, ubacio je šestoricu novih igrača u odnosu na prošlonedeljnu utakmicu protiv Mančester junajteda (2:2).

Revanš utakmica igra se narednog četvrtka u Bergamu, a Klop je upitan da li njegova ekipa i dalje ima šansu da se plasira u polufinale. 

"Sada nije trenutak da se priča o tome. Nisam raspoložen da razmišljam o utakmici koja će se igrati sledeće nedelje, kad nas druga očekuje između. Moramo da pokušamo, moramo da pobedimo, ali sada nije trenutak za velike reči. Moramo da odigramo zaista dobru utakmicu", naveo je Klop. "Ovo je verovatno bila naša najlošija igra i trebalo bi da možemo da odigramo malo bolje, a mi možemo da igramo mnogo bolje. Ali prvo i najvažnije - utakmica u nedelju", dodao je trener Liverpula.

Liverpul u nedelju od 15 časova dočekuje Kristal Palas i nastavlja borbu za titulu. Arsenal i Liverpul na prvom i drugom mestu na tabeli imaju po 71 bod, a aktuelni šampion Mančester siti na trećem mestu ima 70 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke