Klopove glavobolje zbog povreda, petorica čekaju debi u Ligi šampiona!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.11.2021.
13:54
Izvor: Sportske.net

Jirgen Klop se suočava sa problemima sa povredama, pa bi veliki broj igrača mogao da debituje u okviru Lige šampiona.

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Liverpul je već učesnik osmine finala Lige šampiona, sigurno je i da će biti prvi na kraju grupne faze jer imaju 12 bodova iz 4 utakmice, daleko iznad Porta koji je drugoplasirani i koji ima 5 bodova. 

To će dozvoliti Jirgenu Klopu da se izbori lakše sa povredama svojih prvotimaca, pa bi šansu da zaigraju u Ligi šampiona mogli da dobiju igrači koji praktično nisu ni igrali ovo takmičenje. 

Ko je sve povređen?

Roberto Firmino, Endi Robertson, Divok Origi, Diogo Žota, Nabi Keita, Harvi Eliot, Džejms Milner, Džo Gomez i Kurtis Džons. Niko od njih neće biti na utakmici protiv Porta. 

Klop je iamo prilično mladu klupu na utakmici sa Arsenalom, tu su bili Tajler Morton, Konor Bredli, Oven Bek i Kaide Gordon, s tim što Gordon nema pravo nastupa na utakmicama Lige šampiona. Morton će skoro sigurno igrati, ovaj vezni fudbaler je već dokazao da može konkurisati za prvi tim Liverpula, a Konor Bredli (desni bek) i Oven Bek (levi bek) će najverovatnije čekati svoju šansu sa klupe za meč protiv Porta. Elajdža Dikson-Boner je još jedno ime koje bi moglo da se nađe na klupi za rezerve, takođe se radi o veznom fudbaleru, a ukoliko se desi da Klop odmori Salaha ili Manea, šansu bi mogao da dobije i Harvi Bler

Dakle, izvesno je da će doći do dosta promena u timu Jirgena Klopa, ali definitivno će Liverpul biti takmičarski nastrojen u meču sa Portom. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke