Klopove reči Kejnu i sudijama odzvanjaju Ostrvom!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 19.12.2021.
21:55
Izvor: Sportske.net

Nemac u svom stilu.

EPA-EFE/ANDREW YATES
EPA-EFE/ANDREW YATES

Povezane vesti

Menadžer Liverpula Jirgen Klop nije zadovoljan posle današnjeg remija sa Totenhemom. 

U derbiju kola, Totenhem i Liverpul su remizirali rezultatom 2:2, ali su meč obeležile sporne odluke sudija. Klopu su zasmetale reči Harija Kejna koji je rekao da nije zaslužio crveni karton, a Nemac je odgovorio i njemu i sudijama na tri sporne odluke.

"Robertsonu je pokazao crveni karton, ali morao je i Hariju Kejnu, koji nije trebalo da bude na terenu u drugom poluvremenu. Da je pogledao VAR, doneo bi drugačiju odluku. Kod crvenog za Robertsona ga je VAR probudio i rekao mu da pogleda još jednom, prvi put to nije bilo tako. Ne tražim sudije koje će da nam pomognu, želimo sudije koje su objektivne i vide stvari koje se dešavaju. U tri sporne situacije, jednom je bio u pravu, kada je pokazao crveni Robertsonu, a sve tri su bile na našu štetu", rekao je Klop i potom odgovorio Kejnu.

"Robova noga je bila u vazduhu i to ga je spasilo, to je bila čista slučajnost. Da mu je noga ostala na zemlji, bila bi slomljena posle onakvog starta. Hari ne može da sudi o tom startu. Imamo VAR i Pol Tirni je želeo da pogleda kada je Robertson startovao i to je u redu, ali zašto nije uradio isto i kod Kejnovog starta? Mislim da se svi slažu da je to crveni karton i ne znam da li je Kejnu pomoglo što je kapiten Engleske, ali znam da je zaslužio da bude isključen", naglasio je Kejn. 

Robertsona sada čeka tri meča suspenzije, što znači da će u prvi plan uskočiti Kostas Cimikas...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke