Klupa Francuske sve dalja - Zidan se bliži velikom povratku?!

Autor: Stefan Matić
utorak 20.12.2022.
21:56
Izvor: Sportske.net

Da li je Zizu spreman da preuzme posrnulog giganta.

EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Povezane vesti

Francuski mediji tvrde kako će Didije Dešan nastaviti svoju odiseju sa Francuskom. 

Iako se mislilo da je Dešan bivši, a Zidan budući predvodnik "trikolora" FS Francuske je izgleda bliži opciji produžetka sa čovekom koji ih je odveo u dva finala Svetskog prvenstva zaredom. 

Zidan tako ostaje bez već viđene klupe, ali L'Ekip prenosi još interesantnije vesti - Zinedin Zidan gleda ka klupi Juventusa!

"Zizu" je zainteresovan za Juventusov projekat, iako se torinski velikan nalazi u teškoj situaciji posle odlaska kompletnog vrha direktorskog borda sa sve Anjelijem na čelu. Zidan ima i emotivnu vezu sa Juventusom. Francuz je proveo neke od svojih najboljih igračkih godinu u Torinu, igrao je Zizu za "bjankonere" pet sezona u periodu od '96 do 2001. godine kada prelazi u Real za sumu od 77.5 miliona evra. U Juventusu je osvojio i Zlatnu loptu 1998. godine, videćemo da li se sprema veliki povratak u klubu koji ga je profilisao kao jednog od najvećih igrača ikada. 

Postoji otežavajuća okolnost u vidu Alegrija, italijanski trener ima jak ugovor sa "bjankonerima" koji traje do 2025. godine. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke