Kneževi bezopasni - Mbape načeo "svoje", dotukli Nejmar i Sarabia!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 15.01.2020.
22:58
Izvor: Sportske.net

PSŽ je u drugoj uzastopnoj utakmici protiv Monaka uspeo da slavi ubedljivo.

Beta/AP Photo/Thibault Camus
Beta/AP Photo/Thibault Camus

Povezane vesti

Nisu fudbaleri Monaka imali snage da ponovo iznenade ekipu Pari Sen Žermena.

Kneževi su ovoga puta poraženi na svom terenu rezultatom 1:4.

Već u 24. minutu dobar pas za Kilijana Mbapea od strane Anhela Di Marije, jedan od najboljih fudbalera na svetu u ovom trenutku nije imao problema da savlada protivničkog golmana za 0:1.

Pred sam kraj poluvremena Kurzava pada u kaznenom prostoru kao pokošen, sudija pokazuje na belu tačku, a Nejmar je bio taj koji se prihvatio posla i pogodio za 0:2. U najgorem trenutku za Monako.

Nastavak utakmice doneo nam je mirnu igru Pari Sen Žermena, a gosti su do kraja meča uspeli još jednom da zatresu mrežu. Učinio je to Pablo Sarabia nakon asistencije Veratija koji ga je odlično pronašao u kaznenom prostoru.

Do kraja utakmice su domaći uspeli samo da ublaže poraz, učinio je to Bakajoko u 87. minutu meča.

PSŽ je potpuno dotukao Monako golom u nadoknadi vremena, ponovo ga je postigao nekadašnji igrač Monaka, Kilijan Mbape, koji ni ovoga puta nije slavio pogodak. Bila je to sjajna kontra Nejmara, proigrao je Mbapea koji fantastično realizuje ovu situaciju za konačnih 1:4.

U ostalim mečevima Ren je golom Unoua uspeo da savlada Nim sa 0:1, dok su Amijen i Rems odigrali nerešeno 1:1. Malo je falilo da Rajković bude junak, ali je nakon odbranjenog penala lopta otišla pravo u noge Konateu za konačnih 1:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke