"Kneževi" oduševljeni, u Arsenalu žale za propuštenim šansama

Autor: Beta Beta
utorak 17.03.2015.
23:51
Izvor: Beta

Prvotimci Monaka ocenili su da su zasluženo eliminisali Arsenal u 1/8 finala Lige šampiona, dok su u redovima gostujućeg tima utisci bili pomešani.

Beta/AP Photo/Lionel Cironneau
Beta/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

Fudbaler Monaka Žofri Kondogbija rekao je da su on i njegovi saigrači učinili sve i zasluženo eliminisali Arsenal i prošli u četvrtfinale Lige šampiona.

"Bilo nam je teško, pritiskali su nas posle prvog gola, ali se nismo dali. Arsenal je odigrao odličnu utakmicu, ali smo prošli dalje, to je najvažnije. Niko nije očekivao, ali smo dali sve od sebe", rekao je Kondogbija.

Monako je prošao u četvrtfinale i pored poraza u revanšu od Arsenala sa 2:0, pošto je u prvom duelu u Londonu slavio 3:1.

Nabil Dirar iz Monaka čestitao je saigračima na prolasku.

"Dali smo sve od sebe. Bilo je vruće na 2:0, ali smo se dobro držali. Arsenal je odigrao odličnu utakmicu i mogu samo da čestitam saigračima na prolasku dalje", kazao je Dirar.

Defanzivac Arsenala Per Mertezaker istakao je da je dalje prošao bolji tim.

"Bolji tim je prošao. Monako je to zaslužio zbog bolje igre u prvom susretu. Danas smo dobro igrali, ali smo imali veliki zaostatak. Došli smo i pokušali apsolutno sve, a kada se osvrnemo, mogli smo da postignemo još gol ili dva", rekao je Mertezaker.

Njegov saigrač Aron Remzi kazao je da je Arsenal propustio dobru priliku da prođe u narednu rundu.

"Imali smo dobru priliku da prođemo u četvrtfinale, s obzirom na to da obično igramo protiv Bajerna ili Barselone, a sada smo se sastali sa Monakom, bez želje da omalovažim ikoga. Bili smo dobri, ali nedovoljno", kazao je Ramzi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke