Ko će biti trener Mančester junajteda u novoj sezoni?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.06.2024.
23:40
Izvor: Beta

Neizvesnost i dalje traje.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Rukovodstvo Mančester junajteda trebalo bi ove sedmice da odluči o tome da li će Erik ten Hag ostati trener ekipe i u predstojećoj sezoni.

Kako je danas preneo Skaj, Ten Hag se vratio sa odmora, ali tek treba da sazna da li će i treću sezonu ostati na Old Trafordu, pošto čelnici kluba i dalje analiziraju sezonu.

Bivši trener Bajerna iz Minhena Tomas Tuhel razgovarao je prošle nedelje u Francuskoj sa suvlasnikom Mančester junajteda Džimom Retklifom i rekao da nije zainteresovan za posao.

Što se tiče Ten Haga, on je i dalje trener Junajteda pošto mu ugovor ističe za godinu dana, ali to što se odužila analiza sezone, za njega postaje potencijalno zabrinjavajuće, preneo je Skaj.

Holandski 54-godišnji trener je prošlog meseca predvodio ekipu do trofeja u FA kupu, ali je Junajted sezonu u Premijer ligi završio na osmom mestu na tabeli i nije ostvario dobre rezultate u Evropi, zbog čega se spekuliše da bi mogao da napusti Old Traford.

On je upoznat sa time da je klub bio u kontaktu sa drugim trenerima i želi da ostane, ali je realan kada su u pitanju očekivanja o njegovoj budućnosti, navodi se u izveštaju Skaja.

Spekuliše se da je Junajted zainteresovan za Maurisija Poketina, Tomasa Franka i Grejema Potera, ali i za selektora Engleske Gareta Sautgejta.

Sautgejtov ugovor sa Fudbalskim savezom Engleske ističe na kraju godine, ali on nije želeo da razgovara ni o čemu što nije povezano sa njegovim poslom u reprezentaciji, preneo je Skaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke