Ko će predvoditi Španiju na Evropskom prvenstvu?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 18.11.2019.
20:58
Izvor: Sportske.net

"Furija" je još u oktobru obezbedila učešće na kontinentalnoj smotri i pored činjenice da su usred kvalifikacija morali da menjaju selektora.

EPA-EFE/Angel Medina G.
EPA-EFE/Angel Medina G.

Povezane vesti

Tragedija koja je zadesila Luisa Enrikea nije uzdrmala Špance, koji su sa njegovim zamenikom, mladim Robertom Morenom, uspeli da se domognu Eura.

Ipak, nakon uspešno odrađenih kvalifikacija, koje će Španci večeras i zvanično okončati, postavlja se pitanje ko će predvoditi reprezentaciju na kontinentalnoj smotri.

Prvi navodi su bili da će Robert Moreno predvoditi "Furiju" narednog leta i da će nakon EP biti odlučeno da li ostaje za kormilom reprezentacije.

Sada su se pojavile nove informacije.

Naime, kako prenose španski mediji, Luis Enrike bi mogao da se vrati na klupu Španije uoči Evropskog prvenstva naredne godine.

Bivši trener Rome, Selte i Barselone je napustio klupu reprezentacije kada je tragično preminula njegova ćerka, ali se u poslednje vreme šuška da je spreman za povratak na posao.

Povezivali su ga mediji sa klupama brojnih evropskih ekipa, ali izgleda da Enrike planira da završi započeto u reprezentaciji Španije.

Moreno večeras predvodi reprezentaciju u duelu protiv Rumunije, koji za Špance nema takmičarski značaj, a lako bi moglo da se desi da mu je to i poslednji meč na klupi reprezentacije, iako je uspešno priveo kvalifikacije za Euro kraju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke