Ko je razočarao Mihu u najtežim trenucima i uništio decenijsko prijateljstvo?

Autor: Darko Mitrović
subota 13.07.2019.
19:53
Izvor: Sportske.net

Nisu ispoštovali njegovu molbu.

Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP
Beta/Giorgio Benvenuti/ANSA via AP

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je danas izašao pred novinare kako bi saopštio da boluje od leukemije i tom prilikom je otvoreno govorio o svemu, šta se dešavalo proteklih dana, kako je uspostavljena ta dijagnoza, uz najvažniju poruku da će se boriti da dobije i ovu, najvažniju utakmicu u svom životu.

Ipak, nije mogao da prećuti ponašanje pojedinih novinara u Italiji koji nisu želeli da ispoštuju njegovu privatnost, pa su vest o Mihinoj bolesti objavili ranije.

''Želeo sam da budem prvi koji vam je rekao šta se dogodilo, ali neko nije želeo da ispoštuje moju privatnost da bi prodao 200 primeraka više svojih novina i uništio dvadesetogodišnje prijateljstvo'', istakao je Mihajlović.

Podsetimo, novinarima se obratio i lekar Bolonje koji je istakao da će Miha od utorka biti podvrgnut tretmanu u bolnici i dodao još par optimističkih poruka, pokazujući pritom koliko veruje u Sinišin uspešan oporavak.

Poruke podrške mu stižu sa svih strana, oglasila se i Crvena zvezda, Napoli, Roberto Manćini, mnogi drugi, a posle konferencije za medije ispred zgrade ga je sačekala velika grupa Bolonjinih navijača.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke