Ko su najbolji fudbaler i trener godine u Crnoj Gori?

Autor: Darko Mitrović
petak 24.12.2021.
19:30
Izvor: Sportske.net

I Crnogorci izabrali najbolje.

Beta/AP Photo/Risto Bozovic
Beta/AP Photo/Risto Bozovic

Povezane vesti

Dugogodišnji defanzivac madridskog Atletika i zamenik kapitena reprezentacije Crne Gore Stefan Savić po peti put je izabran za fudbalera godine u Crnoj Gori, u izboru tamošnjeg Fudbalskog saveza.

U anketi u kojoj su učestvovali prvoligaški kapiteni i treneri Savić je dobio 96 glasova, Stevan Jovetić je zauzeo drugo mesto sa 35, a štoper Partizana Igor Vujačić je treći sa 24 glasa.

"Čast mi je što sam ovdje po peti put. U godini u kojoj sam osvojio titulu sa Atletikom ova nagrada je kruna i ima posebno mesto u u mom srcu. Nastaviću da predstavljam Crnu Goru kao i do sada, na najbolji mogući način i verujem da ću sa saigračima uskoro dosanjati san i zaigrati sa našom reprezentacijom na velikom takmičenju", izjavio je Savić.

Za najboljeg trenera proglašen je Milija Savović, trener Sutjeske sa kojom je ove sezone osvojio nezvaničnu jesenju titulu, a najbolji fudbaler šampionata Crne Gore je drugi put uzastopno ofanzivni vezista Draško Božović, sada kao fudbaler Dečića, a prošle godiine je to priznanje zaslužio kao član Budućnosti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke