Ko to "namešta" Napoli? Jeziv detalj iz Osimenovog ugovora!

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 15.05.2022.
10:55
Izvor: Sportske.net

Demantovali klub i fudbaler.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Dok se zahuktava borba za novog šampiona Italije, poznati list "Republika" je izneo kontroverzne detalje iz ugovora golgetera Napolija Viktora Osimena u kojem se navodi da klub iz Napulja poseduje čak i šifru profila Nigerijca na društvenim mrežama.

Osimen je najskuplja kupovina kluba sa juga Italije, zarađuje četiri miliona evra godišnje na ime ugovora plus bonuse za različita dostignuća, ali očigledno da je Napoli želeo maksimalno da se zaštiti u ovom odnosu i navodno strogo kontroliše privatnost igrača.

U delu ugovora koji se odnosi na reklamiranje koji bruto vredi 900.000 evra godišnje, prema pisanju Republike, Napoli ima pravo čak i koristi društvene mreže u Osimenovo ime, a takođe napadač se obavezao da će naredne godine raskinuti sponzorski ugovor sa kompanijom "Najk" u dogovoru sa napolitanskim klubom.

Ipak, ubrzo su stigli demanti Napolija da profilima Osimena na društvenim mrežama upravlja isključivo fudbaler, dok je nešto ranije to učinio i sam Nigerijac ocenivši ovu vest kao lažnu.

Napoli danas od 15 sati dočekuje Đenovu, kojoj gori pod nogama za opstanak u ligi, dok je tim Lučana Spaletija osigurao Ligu šampiona i maksimalno što može da uradi je izbori drugo mesto i razdvoji milanske klubove na tabeli.

Đenova bi u slučaju poraza praktično ispala u Seriju B, a da će na poluvremenu biti nerešeno, AdmiralBet vas časti kvotom od 2,30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke