Koje su bile Solskjerove "magične" reči na poluvremenu?

Autor: Sportske Net
četvrtak 21.10.2021.
09:58
Izvor: Sportske.net

Autoritet?

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Mančester junajted je, kao što je svima već dobro poznato, pobedio Atalantu posle preokreta, rezultatom 3:2. Ole Gunar Solskjer otkrio je šta je rekao svojim igračima na poluvremenu, bilo da je to uticalo na njihovu igru ili ne.

Mančester je igrao od očaja do sjaja, sa dna grupe, podigao se na čelo, a ceo preorket usledio je u drugom poluvremenu golovima Rašforda, Megvajera i Ronalda.

Imamo običaj da ovo radimo u ovom klubu. Mislio sam da smo igrali dobro i da su postigli gol ni iz čega Ali nikada nisu prestali da veruju i nastavili su dalje", rekao je Solskjer. 

Rashford je imao nekoliko velikih prilika...

„Imao je šanse u prvom poluvremenu, ali Markus je nastavio dalje. Dobio je udarac, ali biće nam jako važan. Bio je to instinktivan završetak od Harija. Mislim da niste očekivali da će to postići. A Kristijano je sjajan pred golom. Ako neko želi da ga kritikuje zbog truda i rada, samo pogledajte ovu igru. Gledaj kako trči uokolo"

Potom se dotakao razgovora iz svlačionice.

Na poluvremenu sam rekao da budemo sigurni da ćemo postići sledeći gol, jer tada dobijamo utakmicu. Sve dok se ne predajemo, bio sam prilično siguran da ćemo pobediti. Radilo se samo o rizikovanju", bio je jasan Norvežanin. 

Mančester junajted je trenutno prvi sa šest bodova, Atalanta i Viljareal imaju po četiri, dok Jang Bojs ima tri. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke