Koji to igrač MORA početi za Engleze protiv Srbije?

Autor: Nemanja Janošev
subota 08.06.2024.
10:15
Izvor: Sportske.net

Briljirao je u minuloj sezoni.

EPA-EFE/TOLGA AKMEN
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Engleske neslavno je završila pripreme za Evropsko prvenstvo pošto su juče u Londonu poraženi od Islanda rezultatom 0:1.

Englezi nisu u dobroj formi, spekuliše se da ni atmosfera posle odluke da Džek Griliš ne bude deo reprezentacije na Evropskom prvenstvu nije sjajna, a da "gordom albionu" još mnogo toga nedostaje da bi se mogli nazvati pretendentima za trofej videlo se protiv Islanđana prošle večeri.

Tamošnji mediji se od sinoć bave Geretom Sautgejtom, njegovim odlukama i predstavama pojedinaca,a "Dejli mejl" je izdvojio jednog koji prema njihovim uverenjima mora da započne meč sa Srbijom.

To čak nije ni Hari Kejn koji je od ovog lista dobio ocenu pet za svoj jučerašnji performans. Sautgejt je igrao u sistemu 4-2-3-1, a u njemu se najbolje snašao Kol Palmer koji je zaradio "sedmicu" od "Dejli mejla".

"Ili je kreirao najbolje šanse ili je bio u samoj završnici istih. Krajnji produkt je nedostajao ovog puta, ali opet je izgledao sveže i opasno. Igrač utakmice u nejakoj konkurenciji i mora da počne prvi meč na Evropskom prvenstvu", stoji za Kola Palmera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke