Kome će u Realu goditi korona? Anćeloti izvlači zaboravljene

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 30.12.2021.
16:25
Izvor: Sportske.net

Isko i Sebaljos ponovo u igri.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Golman Real Madrida Tibo Kurtoa negativan je na virus korona, samo dan pošto je bio pozitivan na testiranju, pa sada očekuje od nadležnih da i zvanično dobije potvrdu o pravu igranja.

To znači da je od pozitivnih ostali samo Vinisijus Žunior pošto su upravo stigle informacije da su Federiko Valverde i Eduardo Kamavinga takođe negativni.

Prema informacijama koje stižu iz Madrida nepovoljna epidemiološka situacija mogla bi da godi dvojici fudbalera sa slabijom minutažom.

Osim neprikosnovenih Luke Modrića, Tonija Krosa i Kazemira, trener Karlo Anćeloti je kao rezervne opcije koristio spomenute Kamavingu i Valverdea.

Potpuno zapostavljeni bili su Isko i Dani Sebaljos pa se njih dvojica nameću kao rezervna opcija pred duele protiv Hetafea u nedelju i naredne sedmice protiv Alkojona i Valensije. Ipak, Urugvajac i Francuz su dobili negativan test i postoji velika šansa, kao da u slučaju Kurtoe zaigraju već u nedelju.

Podsetimo, fudbaleri kraljevskog kluba u sredu su se okupili posle praznika i nastavili sa priprema pred nadolazeće obaveze.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke