Kome treba Mbape pored njega?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 20.10.2021.
08:30
Izvor: Sportske.net

Dečko je zadivio Evropu.

 EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO
EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Povezane vesti

Real Madrid polako, ali sigurno podiže formu i igra sve bolje.

Porazi od Espanjola i Šerifa pokvarili su utisak o ekipi Karla Anćelotija, ali je zato stradao Šahtjor. Real je slavio u Ukrajini rezultatom 5:0, a apsolutna zvezda večeri bio je Vinisijus Žunior.

Iako kod Zinedina Zidana nije imao baš toliko poverenje, Karlo Anćeloti veruje u njega od samog početka. Brazilac je prosto eksplodirao ove sezone, sinoć je postigao dva gola, a drugi je bio prava minijatura, nanizao je nekoliko igrača i pogodio prvi ugao. 

Saigrači ne prestaju da hvale Brazilca, dok se pojedini navijači pitaju - gde će sledeće godine igrati Kilijan Mbape? Brazilac je probao da igra nekoliko puta na desnoj strani, ali je potpuno bezopasan kada ne može da driblingom u sredini ide na svoju jaču nogu. Poput Kilijana Mbapea, koji je takođe najopasniji kada se iz sredine izvlači na levi bok i napadne prostor ili rivala.

Karlo Anćeloti će biti na slatkim mukama da uklopi i Vinisijusa i Mbapea, jer se stiče utisak da će Benzema i u 35. godini ostati nedodirljiv. 

"Vinisijus je neverovatan, mnogo nam pomaže. Nadam se da će nastaviti da igra ovako do kraja sezone", rekao je Benzema o Brazilcu. 

Anćeloti je takođe imao reči hvale za Brazilca.

"Vinisijus je bio odličan, ali teško je izdvojiti samo jednog igrača. Svi su bili dobri, fokusirani od samog početka. Samo treba ovako da nastavimo", rekao je Anćeloti. 

Vinisijus Žunior je ove sezone već postigao sedam golova i dodao još pet asistencija, na 11 odigranih utakmica i time je već preskočio svoj prošlosezonski učinak kada je dao šest i dodao sedam asistencija na 49 utakmica.

Podsetnik - ima tek 21 godinu, a u Real je stigao još 2018...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke