Komentator u transu! Miloje doveo bivšeg napadača ''Čuke'', on mu doneo važnu pobedu!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.11.2020.
15:53
Izvor: Sportske.net

Sedam golova, a onaj odlučujući delo je igrača koga srpska fudbalska javnost odlično poznaje.

fkcukaricki.com
fkcukaricki.com

Povezane vesti

U Premijer ligi Saudijske Arabije igra se četvrto kolo ovog vikenda, a danas je ekipa Al Ahlija, koju sa klupe vodi Vladan Milojević, kao gost savladala Al Ain rezultatom 4:3.

Prvo poluvreme bilo je posebno zanimljivo, s obzirom da je u tom delu igre postignuto čak šest golova. Trostruki strelac za Milojevićev tim bio je Al Soma, njegovim golovima je Al Ahli poveo sa 3:1, ali su domaći do odlaska na odmor uspeli da izjednače na 3:3.

U nastavku ''tvrđa'' utakmica, a na gol odluke čekalo se do 66. minuta, kada je nekadašnji napadač Radnika iz Surdulice i Čukaričkog Samjuel Ovusu izrastao u junaka utakmice, uz burnu reakciju komentatora ovog dvoboja.

Mitrita ga je pronašao na desnoj strani kaznenog prostora, Ovusu je ušao maltene u mrtav ugao, ali je uspeo da se snađe i lopta se od stative odbila u mrežu za konačnih 4:3 za Al Ahli, kome je ovo treća pobeda u prva četiri kola, a Al Ain je još uvek bez ijednog osvojenog boda.

Ovusu je, inače, u Al Ahli došao krajem oktobra iz Al Fejhe, u kojoj je proveo godinu dana posle odlaska iz Čukaričkog. U Milojevićevom timu je svih 90 minuta odigrao Ljubomir Fejsa, a Marko Marin je meč odgledao sa klupe za rezervne igrače.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke