Kompani "pokerom" u mreži drugoligaša debitovao na klupi Bajerna, minuti i Aleksandru Pavloviću

Autor: Ivan Cvetković
petak 16.08.2024.
22:41
Izvor: Sportske.net

Gosti opravdali ulogu favorita.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Fudbaleri Bajerna iz Minhena plasirali su se večeras u drugu rundu Kupa Nemačke pošto su kao gosti savladali ekipu Ulma rezultatom 4:0.

Bavarci su tako na ubedljiv i trijumfalan način započeli novu sezonu pod vođstvom Vensana Kompanija koji je ostvario očekivanu pobedu protiv novopečenog drugoligaša.

Odlučio je Belgijanac da odmori neke od ključnih fudbalera ekipe poput Harija Kejna i Alfonsa Dejvisa, ali je sastav u kojem su Tomas Miler, Manuel Nojer, Džamal Musijala i Serž Gnabri sve samo ne kombinovani.

Gosti su brzo stigli do dva gola prednosti to zahvaljujući Tomasu Mileru koji je u razmaku od samo tri minuta postigao dva gola, prvo u 12, a potom i u 15. minutu susreta.

Prve minute u dresu Bajerna zabeležili su novi fudbaleri Majkl Olise i Žoao Paljinja koji su ušli u igru u 77. minutu, a na 3:0 povisio je Kingsli Koman dva minuta kasnije upravo na asistenciju Olisea.

Konačan rezultat postavio je Hari Kejn golom u poslednjim trenucima meča posle dodavanja Milera.

Na terenu se našao i Aleksandar Pavlović koji je bio zamenjen u 77. minutu, pa postoji mogućnost da nemački fudbaler srpskog porekla ima značajnu ulogu u timu Vensana Kompanija.

[DFB Pokal] Ulm vs Bayern München - Bayern Firework Show at Halftime
byu/suedney insoccer

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke