Kompani posle devet golova Dinamu: ''Uživam!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.09.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Ali, svestan je da je ovo tek početak dugog puta ka željenom cilju.

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI
EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Povezane vesti

Bajern je u velikom stilu startovao u novom formatu Lige šampiona. Bavarci su sinoć na svojoj ''Alijanc areni'' deklasirali Dinamo iz Zagreba sa čak 9:2, uz četiri gola Harija Kejna, doduše tri su bila iz penala.

Naravno, u Bajernu mogu da budu prezadovoljni sinoćnjom partijom, a to zadovoljstvo se videlo i na licu trenera Vensana Kompanija.

''Bilo je to uspešnih 90 minuta. Ekipa je uživala u igri, navijači su uživali u igri. Imali smo vrlo posebnu noć Lige šampiona kod kuće. Srećan sam zbog momaka, želimo da nastavimo sa ovom energijom," poručio je Kompani.

Naravno, ovakav rezultat neminovno stvara euforiju među navijačima, koji žele Bajern u finalu Lige šampiona, pogotovo jer će se finale igrati u Minhenu.

"Prerano je ocenjivati naš napredak. Idemo utakmicu po utakmicu. Uživam, moram biti iskren, ali u septembru se ne osvajaju trofeji. Imamo još puno toga da uradimo i nadam se da ćemo nastaviti da se poboljšavamo, ali to je moj posao kao glavnog trenera da nastavim da guram napred ekipu'', dodao je Kompani.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke