Konačno, klub koji je spreman da ispuni Boltov san!?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 02.11.2018.
23:30
Izvor: Sportske.net

Da li je bivši atletičar pronašao način da ispuni svoj san i zaigra fudbal?

EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS
EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Povezane vesti

Jusein Bolt, vlasnik brojnih rekorda u atletici, osvajač mnogobrojnih medalja, možda i najbolji atletičar svih vremena je rešio da se povuče iz atletike i da se okrene fudbalu.

Poznato je da je trenirao u Australiji sa Central koust Marinersima, i uprkos brojnim izjavama kako kako on očigledno nije spreman da bude profesionalni fudbaler, izgledalo je kao da je australijski tim spreman da mu ispuni san i da postane profesionalni fudbaler.

Ipak, na kraju se ispostavilo da od ostvarenja tog sna ih deli mnogo novca. Australija nije poznata po nekim ogromnim platama, pa je tako ovaj klub ponudio Jamajčaninu 150 hiljada evra po sezoni, dok je Bolt očekivao 3 miliona evra, ogromna razlika.

Međutim, to nije kraj, izgleda da ipak ima nade za Bolta da se oproba u fudbalu. San Felipe, čileanski drugoligaš je u spreman da to omogući Boltu!?

"Naš klub je u poziciji da ispuni san Jusainu Boltu. Mi tražimo kontakt koji nam omogućava da uspostavimo odnos sa predstavnikom kako bi mogli da razgovaramo o predmetu, u slačaju da vas možda interesuje."

Ukoliko ovaj tim zna koliko je Bolt zahtevao Marinersima, kako je onda čileanski drugoligaš u mogućnosti da ostvari Boltov san i da on zaista zaigra. Jasno je da Bolt nema kvalitet za bolji tim od ovog, ali odakle ovom timu novac da priušti Bolta?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke