Konačno lepršava Barsa!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 22.12.2020.
23:55
Izvor: Sportske.net

U drugom meču remi Viljareala i Bilbaa.

EPA-EFE/R.Garcia
EPA-EFE/R.Garcia

Povezane vesti

Ekipa Barselone se polako penje na tabeli Primere pošto je danas uspela da savlada Valjadolid bez nekih velikih problema.

Bilo je 0:3 (0:2), reklo bi se da nije bilo mnogo trenutaka kada smo sumnjali da bi Barsa mogla da ispusti pobedu.

Već u 21. minutu gol u mreži domaćina, kružila je lopta oko gola Valjadolida, na kraju Mesi centrira i pogađa u trepavicu Lenglea za 1:0.

U 35. minutu najlepši trenuci utakmice.

Izgledala je Barsa kao ona prava, lopta je išla velikom brzinom, protivnik je bio na kolenima nakon fantastične akcije, asistencije Desta i egzekucije Brajtvajta za 0:2.

Nastavak je doneo nešto mirniju igru, ali i sjajnu akciju Barselone za konačnih 0:3. Pedri je petom proigrao Mesija koji je zaslužio da se danas upiše u strelce.

Dakle, ovom pobedom Barselona izbija na 5. mesto, dok Valjadolidu ostaju problemi. 

baner 7

U drugom meču podela bodova Viljareala i Atletik Bilbaa, bilo je 1:1.

Gosti su stigli do prednosti preko Injakija Vilijamsa, asistirao mu je sjajno Berčiče, dovoljno za 0:1 u 19. minutu.

Taj rezultat je bio na snazi sve do 74. minuta kada je Jeremi Pino uspeo da izjednači.


   
Standings provided by SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 23.12.2020
03:44

Igra tu i tamo nije losa bila, ali trener je katastrofa, nikako da odredi sstandardnee igrace, vec sve redom uigrava, i skoro svakom menja mesto, sa ovakvim radom trenarea barca nece daleko stici! Ali naj vise mije drago sto je Mesi postavio novi rekord sa postignutim golovima za isti klub, Pele je do pre neki dan bio rekorder, ali Mesi je u predzadnjoj utakmici izjednaci, a danas je poveo ispred Pelea sa jednim golom! Mislim da ce jos vise golova postici i do kraja karijere da postavi novi rekord kojeg nece moci niko nikad da obori, naravno ako ostane u Barci, i ako ne ostane u barci ima sanse da do leta postigne dovoljno golova za novi rekord! Majstore sreco obaranje rekorda i postavljanje novog!

avatar
No rules
Wednesday, 23.12.2020
03:28

Mesi oborio Peleov rekord po broju golova za jedan tim. Dosao do broja 644 i sada da se zahvali onom predsjedniku koji mu nije dopustio da ide :D

avatar
Don Andres
Wednesday, 23.12.2020
01:05

pjanic veceras maestralan, brza tranzicija, odlicna saradnja sa leom. pedri je briljantan, ne mogu da vjerujem da decko ima samo 18 godina. ni cavi ni iniesta nisu ovakav fudbal igrali prije 23. godine.

avatar
P. S.
Wednesday, 23.12.2020
01:02

Večeras se lepo se videlo šta je to što fali Barsi. Fale im ovakvi protivnici poput Valjadolida da im se odbrana raspadne kada treba, da se drže podalje od igrača Barse bar dok ovi primaju loptu, da se upetljavaju sa loptom na sredini i da su u napadu potpuno bezopasni. Trudila se Barsa u završnici preko Umtitija i Busquetsa da im pokloni bar jedan gol, ali ni to nije išlo. Sve u svemu Barsa igra kako igra, a da li će to izgledati ružnije ili lepše, stegnutije ili lepršavije, to će kao i rezultat zavisiti od protivnika.

avatar
Bádr Hari
Wednesday, 23.12.2020
00:57

opste je poznato da je 2-0 najopasniji rezultat i tu je moj idol Messi da postigne kljucan gol za 3-0 i spasi ekipu poraza. :D

avatar
Coole
Wednesday, 23.12.2020
01:08

Kako ti ne dosadi vise...

avatar
Bádr Hari
Sunday, 27.12.2020
07:11

pa kad volim mog idola Messija. :D