Konačno pucanje, sukob Dibale i trenera, da li je ovo zaista kraj?

Autor: Boris Jovanović
subota 19.03.2022.
09:32
Izvor: Sportske.net

Proključalo u Torinu!

 ALESSANDRO DI MARCO
ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Izgleda da se stvari brzo odmotavaju u Juventusu nakon eliminacije od Viljareala. Nervoza je prisutna, ostalo je da se odbrani četvrto mesto i eventualno osvoji kup, ali očekivali su više, pogotovo u Ligi šampiona.

I sada unutrašnja pitanja opterećuju tim, petorici igrača ističu ugovori, neke sa obavezom Juventus neće, ali oni ne žele da napuste Torino.

Pričalo se da je čak Alegri u pitanju za narednu sezonu posle ispadanja od Viljareala, ali je "Gazeti" iz kluba potvrđeno da od toga nema ništa i da je u pitanju projekat iza koga klub čvrsto stoji, te da nijednog trenera trener nije doveden u pitanje.

Nove tenzije izbile su juče, deo igrača je bio nezadovoljan vremenom treninga pred meč sa Salernitanom, pa je mini-delegacija sastavljena od Kuadrada i Dibale otišla kod trenera.

Tokom razgovora došlo je do svađe, navodno je Alegri rekao Dibali da bi od svih igrača on poslednji trebalo da dovodi u pitanje termin treninga i odluke trenera.

Aludirao je, ili je makar Dibala tako shvatio na činjenicu da je Argentinac potpuno razočarao ove sezone, da je trebalo da bude ključni igrač, ali umesto toga često je povređen, a i kada igra nije da baš blista.

Uostalom sve te nedoumice oko Dibale su naterale Juventus da razmisli o njegovoj plati, pa je prvobitna od neto 10 miliona po sezoni povučena i deo pretvoren u bonuse, što je iznerviralo Argentinca i praktično ga dovelo na izlazna vrata.

Da li je ovo kap koja je prelila čašu videćemo, tek nekako se čini da bi i Juventusu laknulo da "La Hoja" ne prihvati ponudu, oni već razmišljaju o zameni, talentovani Raspadori iz Sasuola je prva želja. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke